Informació PRE-INSCRIPCIONS ESTIUET 2017

NOVETATS 2017!!

Aquest any les pre-inscripcions de l’Estiuet seran ON-LINE.

TERMINI: del 22  al 26 de maig.

HORARI: a partir de les 7’30h del dia 22 de maig. I de 7:30h a 14h si són pre-inscripcions realitzades a La Kaserna.

FORMES DE PAGAMENT: en efectiu, amb targeta electrònica (crèdit o dèbit), o bé domiciliació bancària.

En el cas de fer el pagament EN EFECTIU, la pre-inscripció NOMÉS la podreu fer a La Kaserna on disposareu d’un espai habilitat de suport informàtic per tramitar-la. Us aconsellem ja portar la documentació necessària.

 • Un cop realitzada la pre-inscripció on-line, disposareu de 48h hàbils per portar TOTA la documentació que es demana al Departament de Joventut, a La Kaserna. Aquest pas és necessari i imprescindible per a confirmar la inscripció i reserva de la plaça sol·licitada.
 • DOCUMENTACIÓ:
  • 3 PDF’s generats al fer la preinscripció SIGNATS pel pare, mare o tutor/a (persona sol·licitant).
  • Fotocopia del DNI del pare, mare o tutor/a (persona sol·licitant).
  • Fotografia  de carnet de l’infant.
  • Fotocòpia tarja sanitària de l’infant.
  • En cas de pagament per domiciliació bancària: l’Ordre SEPA signada (que genera automàticament el programa de pre-inscripcions).

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT:

 1. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre de recepció.
 2. La documentació s’ha de portar en un termini màxim de 48h. Si supereu aquest termini la pre-inscripció quedarà anul·lada automàticament i, aquesta plaça quedarà alliberada i, per tant, disponible per altres usuaris.
 3. Per accedir a les places que quedin lliures haureu d’anar presencialment a La Kaserna a partir del dilluns dia 29 de maig (de 7:30 a 14h).
 4. L’horari d’atenció al públic serà de 7’30h a 14h. En cas de portar de portar la documentació a la tarda, aquesta es validarà i confirmarà la plaça a l’endemà al matí, sempre que hi sigui TOTA la documentació.
 5. En el cas de voler  fer el pagament en efectiu, la preinscripció només la podreu fer presencialment a la Kaserna on disposareu d’un espai habilitat amb suport informàtic per tramitar-la. Us aconsellem ja portar la documentació necessària.
 6. En el cas de tenir beca concedida, durant la inscripció, haureu d’introduir un codi al lloc corresponent. Aquest codi consta en el document de beca que vau recollir a La Kaserna.


 

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar-nos al telèfon 93.804.18.01 de 7’30 a 14h.

Gràcies!

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: